ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Therese McDermott

MA, CCC-SLP, C/NDT

Η Therese McDermott, CScD, CCC-SLP, είναι Παιδιατρική Λογοθεραπεύτρια /Λογοπαθολόγος με περισσότερα από 40 χρόνια κλινικής εμπειρίας.

Jennie Bjorem

M.A., CCC-SLP

Η Jennie Bjorem έλαβε το πτυχίο της στις Διαταραχές Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο Saint Louis και αποφοίτησε από το Truman State University με το μεταπτυχιακό της στις Διαταραχές Επικοινωνίας

Μαρτίνης Γιάννης

Λογοθεραπευτής, MSc., CSFT, CEFS

Πρόκειται για εξειδικευμένο θεραπευτή ροής ομιλίας (CEFS), πιστοποιημένο θεραπευτή Solution Focused Brief Therapy και εγκεκριμένο κλινικό επόπτη

Αλεξάνδρου Ευστράτιος

Εργοθεραπευτής SI

Ο Κος Αλεξάνδρου Ευστράτιος έχει 33ετή εμπειρία στην Παιδιατρική Εργοθεραπεία, με εξειδίκευση στην Μέθοδο Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης και σε άλλες μεθόδους αντιμετώπισης των διαταραχών αυτιστικού Φάσματος και λοιπόν Νευροαναπτυξιακών δυσκολιών.

Carol Gray

Author-Creator of Social Stories

Η Carol Gray είναι περισσότερο γνωστή για την ανάπτυξη των Social Stories, μιας πρακτικής βασισμένης σε βαθύ ερευνητικό έργο, που χρησιμοποιείται παγκοσμίως με άτομα με αυτισμό όλων των ηλικιών.

Σπαντιδέας Νικόλαος

ΩΡΛ- Λογοθεραπευτής, MRCS(ENT), PhD, MSc.

Ο Νίκος Σπαντιδέας είναι λογοθεραπευτής και χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών της Αγγλίας και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Dr. Βασίλης Κόκοτας

BSc, DOptom, DHP,NCP

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και αποφοίτησε από το Instituto Regionale di Studi Ottica e Optometria (IRSOO) στην Ιταλία το 1995 με πτυχίο οπτικού – οπτομέτρη.

Μώκας Αναστάσιος

Λογοθεραπευτής NDT/SI Ειδικός Παιδαγωγός

Είναι ο επιστημονικός διευθυντής της Κιβωτού Εξέλιξης. Είναι πιστοποιημένος θεραπευτής της νευροεξελικτικής μεθόδου BOBATH και την Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης.

Κοκμοτός Παναγιώτης

Λογοθεραπευτής MSc.

Ο Κοκμοτός Παναγιώτης έχει σπουδάσει στο τμήμα Λογοθεραπείας των ΑΤΕΙ Πατρών. Έχει μετεκπαιδευτεί στην αξιολόγηση και θεραπευτική αντιμετώπιση παιδικών διαταραχών λόγου & Επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο του Sheffield.

Κωνσταντινοπούλου Μαρία

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Ειδική παιδαγωγός, MSc. Παιδοψυχολογίας, Διεθνής Συντονίστρια Επιλεκτικής Αλαλίας από την SMA

Η Μαρία Κωνσταντινοπούλου έχει μετεκπαιδευτεί στη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, στη Sand play therapy και στην Ειδική αγωγή.

Catherine Faherty

Special Education teacher, Autism Specialist, Author

As a special education teacher, Catherine Faherty taught a variety of students with diverse learning styles before creating a model classroom in North Carolina in 1985 for students with autism.

Veerle Waelkens

Λογοθεραπεύτρια, BSc., CEFS, ECSF lector

Έχει εργαστεί για χρόνια ως Λογοθεραπεύτρια στην κινητή διεπιστημονική μονάδα αποκατάστασης ‘Ter Eechen’ στην Oudenaarde.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies απαραίτητα για τη λειτουργία του και ορισμένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.